Merete Gundersen, SIQ-terapeut & ForfatterMerete Gundersen, født i Odense

Merete Gundersen er dansk forfatter og landskendt i spirituelle kredse for sin bog og cd Hjertets Energi og bogserien Det Spirituelle Menneske og hendes mange meditations cd’er bruges flittigt også af børn.
Merete holder foredrag og underviser landet over i SIQ- Den Spirituelle Intelligens, og i meditation med mening mål og muligheder. Også hendes selvudviklingsbøger er udbredt og bruges som undervisningsmateriale.

Merete er SIQ- terapeut, og arbejder med teorien om SIQ- Den Spirituelle Intelligens. Er forfatter til bogserien: Det spirituelle Menneske I-IV. Har skrevet adskillige bøger, artikler og kronikker om selvudvikling og psykospirituel udvikling.

Specialet er SIQ – Den spirituelle Intelligens®, der dækker over emner som meditation, visualisering, hjertets energi, selvudvikling, drømme, engle, intuition og livsglæde og det at finde sin livsvision/passion i livet.

Tankekraft og hjernen som aktive medspillere i hele den menneskelige udvikling, spiller en vigtig rolle og går som en rød tråd igennem såvel bøger som cd´er. Positiv psykologi er også en vigtig faktor i undervisningen.

Bøger og cd’er udgives på Livskildens forlag og kan ses og købes via Livskildens webshop.

Merete Gundersen kender sit stofområde til fulde, igennem uddannelser, selvindsigt og ikke mindst egne spirituelle oplevelser.
I de sidste 19 år af Meretes liv har hun arbejdet intenst med undervisning, foredrag og skribent virksomhed i Livskilden, Institut For Holisme & Forskning, som hun var stifter og daglig leder af.

Hun har medvirket i flere indslag på tv hvor hun fortæller om spiritualitet og sin personlige spirituelle vej i livet.
Bøger og cd viser læsere og lyttere en vej til et mere dynamisk, nytænkende og selvstyrende liv. Et liv i accept og kærlighed.

 

Hør Merete Gundersen fortælle om sit speciale SIQ- Den Spirituelle Intelligens på youtube – Her den sidste nye.

Udpluk af produkter fra Livskildens online shop