Tre forskellige mentorforløb v/Merete Gundersen

Merete Gundersen, Mentor & Coach

Jeg tilbyder mentorforløb til alle der har deltaget i kurser eller workshop af længere eller kortere varighed med mig som underviser.

Herunder kan du læse om de tre forskellige mentorforløb som jeg tilbyder.

Ønsker du at tilmelde dig et mentorforløb, eller har brug for mere info, kan du kontakte mig her.

Kort mentorforløb

En session. Varighed: ca. 1 time.

Dette tilbud booster dit liv her og nu. Vækker eller genvækker dine slumrende spirituelle evner til live igen.

Det vil hjælpe dig til at skabe de forandringer/justeringer som er nødvendige for at du kan se dit liv i et nyt lys. Vi kigger på din kærlighedsevne, din manifestations evne og din handlekraft sættes i gang.

Vi kigger på den største barriere du har, her og nu, og du modtager anvisninger til at opløse den.

Der sættes gang i dine nye ønsker og der afsluttes med en healingsøvelse.

…………………………………………..

Dette mentorforløb er for dig, der syntes du er gået i stå, og som mangler inspiration og motivation til at tænke og handle på nye og mere udvidende måder.

Mellemlangt mentorforløb

En session. Varighed: ca. 3 timer.

Med efterfølgende supervision 2-3 gange pr. mail.

Dette forløb handler om at du får sat bevægelse i at udleve dine inderste drømme. Det kan være drømme på mange felter; familie, venskaber, spiritualitet, egen forretning, nyt arbejde, med mere. Det er op til dig, men også hvad jeg sanser der er brug for.

Dette tilbud foregår som et samtaleforløb, hvor vi opløser traumer, der forhindre dig i at leve i kærlighed  og i at nå det du drømmer om. Der sættes fokus på det nye der skal ske i dit liv.

Dine spirituelle evner analyseres og du modtager vejledning i hvordan du kan vælge at bruge dine evner.

Der gives hjemmeopgaver som skal fremsendes til mig pr. mail og du modtager ”feed back” på det tilsendte 2- 3 gange, således jeg mærker at det nye sættes i gang i dit sind og i handling.

Der afsluttes med en visualisering/healingsøvelse.

…………………………………………..

Dette forløb er med til at klargøre dig til selvstændig at komme i gang med dine drømme om det gode kærlighedsfulde og kreative liv for dig.

Langt mentorforløb

To sessioner. Varighed: 3 timer pr. gang.

Samt opfølgende supervision fra mig via mail – i nogle tilfælde også pr. telefon.

Hele dette forløb handler om at du får sat bevægelse i at udleve dine inderste drømme – at finde ind til din Livsvision, som vi sætter gang i.

Dette tilbud foregår som et samtaleforløb, hvor vi opløser gamle traumer og der sættes fokus på det nye der skal ske i dit liv.

Dine spirituelle evner analyseres og du modtager vejledning i hvordan du kan vælge at bruge disse evner til det højeste bedste for dig.

Der gives hjemmeopgaver som skal fremsendes til mig pr. mail og du modtager ”feed back ”på det tilsendte, således jeg mærker at det nye sættes i gang i dit sind.

Ved anden session arbejder vi videre med dine drømme. Vi kigger på hvad der har været af udfordringer for dig undervejs, og der korrigeres hvis det skønnes nødvendigt.

Du får atter hjemmeopgaver som du skal sende til mig pr mail og du vil modtage feedback.

Ved begge sessioner afsluttes der med en visualisering/healings-øvelse.

Hele dette forløb handler om at du får sat bevægelse i at udleve dine inderste drømme- og det hjælper dig til at finde ind til din Livsvision. Det viser dig vejen til at finde modet frem, styrken og glæden til at være den smukkeste udgave af dig selv.

…………………………………………..

Dette mentor forløb er for dig, der er klar til opfylde de mål du sætter dig, og som er klar til en forandring i livet. Det er for dig der vil mere med dit liv og som klart ønsker at blive støttet fremad i alt det nye. Dette er også for dem der ønsker at åbne sin egen klinik, forening, selvstændige forretning, skole, eller andet. Det vil også være for dig hvis selvstændige virksomhed skal have et løft. Du vil blive fulgt godt på vej.