Blog om SIQ® – Den Spirituelle Intelligens

På bloggen om SIQ®, kan du læse om udvikling i krop, sind, sjæl og ånd – når spiritualiteten er aktiv i dig. Du kan læse om nogle af mine personlige oplevelser som jeg gerne vil dele med dig. Du kan hertil benytte dig af de beskrevne visualiserings øvelser, samt få mere viden om meditation.

Spirituel oplevelse under meditation

Spirituel oplevelse under meditation Der kom en besked Jeg får mange mails og mange skriver til mig om deres spirituelle/åndelige oplevelser. Ofte får jeg indsigt i oplevelser som folk ikke deler med andre, oplevelser som de holder helt for sig selv i stilhed. Men...

Spirituel oplevelse

Tanker kan altid forandres - Brug selvhypnose spirituel kognitiv egen terapi

Tanker kan altid forandres – Brug selvhypnose spirituel kognitiv egen terapi Tænkning er afgørende for følelser og adfærd. Omstrukturering af dine tanker skaber nye følelser. Omstrukturering af dine tanker er en viljesagt. Når du har tænkt en ny tanke, så som: ” Jeg skaber...

Tanker kan forandres

Sjælens betydning for vores bevidsthed

Sjælens betydning for vores bevidsthed Hjerne & Bevidsthed Sjælskontakt Når vi taler om åndelig udvikling og når vi taler om sjælens indflydelse på vores tanker er der også tale om elektriske impulser som sendes fra sjælen til hjernen. For at aktiverer denne strøm af...

Sjælens betydning for os

Dit perfekte JEG

Dit Perfekte Jeg Afslapning Du starter med at afslappe kroppen fra fødderne og op igennem resten af kroppen. Rens og styrk de indre organer på vej op – mave, tarm, bugspytkirtel, lever osv.. til optimal sundhed og styrke, derved optimerer du forbrændingen. Derefter kommer...

Dit Perfekte Jeg