Test – Har du en veludviklet sjette sans – Er du helt eller delvis clairvoyant

Du kan få 0, 2, eller 3 point- sæt kryds ud for dit svar og tæl pointene sammen til sidst.

A Ser eller sanser du afdøde personer, engle, eller dyr?
___aldrig 0 ___en gange imellem 2 ___ofte 3

B Hører du stemmer andre ikke hører?
___aldrig 0 ___en gang imellem 2 ___ofte 3

C Fornemmer du, at du har healende evner?
___aldrig 0 ___en gang imellem 2 ___ofte 3

D Ser du energifelter (det der også kaldes aura) omkring, ting, planter, dyr eller mennesker?
___aldrig 0 ___en gang imellem 2 ___ofte 3

E Har du indre syner, eller ser du syner, når du kigger i et spejl?
___aldrig 0 ___en gang imellem 2 ___ofte 3

F Fornemmer du, at du kan læse andres tanker?
___aldrig 0 ___en gang imellem 2 ___ ofte 3

G Bruger du dine kreative evner?
___aldrig 0 ___en gang imellem 2 ___ofte 3

H Får du indre syner/billeder, når du mediterer?
___aldrig 0 ___en gang imellem 2 ___ ofte 3

 

 

Resultat

0-8 Din spiritualitet er på vågeplus, og der skal en holdningsændring til, for at du kan få fat i din spiritualitet. Med en holdningsbearbejdelse alene, vil der ske et kvantespring med din intuition, din spiritualitet, din 6. sans, og dine clairvoyante evner. Du kan styrke din udvikling ved at sætte dig grundigt ind i, hvad spiritualitet egentligt er. Du egner dig bedst til at arbejde med andres ideer. Dine egne er stækkede.

8-18 Du har en søgende spiritualitet, som ligger i dig, som en naturlig del af dit liv, og den kan aktiveres blot ved at deltage i nogle få kurser, men også ved at du træner din intuition og din kreativitet. Din 6. sans er i udvikling, og dine clairvoyante evner aktiveres meget let, hvis ønsket om denne udvikling ligger i dig. Det vil være godt at lære at meditere, dyrke Tai Chi, eller Qi- cong. Du egner dig som selvstændig. Men også det at arbejde med mennesker og kreative fag på mange områder kan være din force. Du har det bedst med at arbejde med egne ideer.

18-24 Du har en aktiv 6. sans, du er clairvoyant. Når du lærer at arbejde konstruktivt med dine evner, kan du hjælpe andre, både som underviser og som terapeut. Det vil være formålstjenligt at få testet, hvor dine stærke sider ligger, for at du kan udnytte dine spirituelle resurser på bedste måde. Du bruger dine evner optimalt, derfor vil du også kunne nå store mål i dit arbejdsliv – både som mellemleder, leder og selvstændig. Du kan arbejde både med andres og egne ideer.

Livskildens ForlagDenne test er udviklet af SIQ-terapeut Merete Gundersen.

Hvis du ønsker at få denne test som en pdf-fil, således du kan udskrive den og/eller bruge dem i forbindelse med foredrag, kursus formål eller til dine uddannelser, kan du hente testen som PDF-fil her.