Spirituel oplevelse under meditation

Spirituel oplevelse

Spirituel oplevelse under meditation

Der kom en besked
Jeg får mange mails og mange skriver til mig om deres spirituelle/åndelige oplevelser. Ofte får jeg indsigt i oplevelser som folk ikke deler med andre, oplevelser som de holder helt for sig selv i stilhed.
Men de har alligevel haft et lille behov for bare at dele den med et menneske som forstår hvad de oplever.
En lille del af dem der jævnligt bliver sendt til mig handler om at personerne via meditation eller drømme oplever deres egen indvielse. Men ofte forstår de først langt senere at det er en indvielse de har fået. Indvielser er altid meget smukke og det kalder altid de helt store følelser frem i sindet.

Jeg vil her dele en smuk oplevelse med jer som jeg har fået tilsendt.
Hvorfor lige denne her; Jo fordi den er et klassisk eksempel på en indvielse( det skriver jeg fordi man kan opleve indvielser på flere forskellige måder). Men også fordi jeg har fået tilladelse til at dele den med jer.

Spirituel oplevelse
Jeg har ikke delt dette med andre, selvom det faktisk er 7 måneder siden at jeg oplevede det.
Jeg håber at du vil “Lytte Ind”, og måske vejlede mig, som du har gjort lige fra begyndelsen, også ved de: Store oplevelser på denne rejse!

Meditation
Jeg rejser op til en Tempelplads, hvor der i midten er en dåbsfond ( jeg har tidligere været her, blevet døbt i vandet & fået vasket fødderne) – rundt om er bygningen med søjler, hvid & med en over-etage, med buer ud mod pladsen.
Da jeg træder ind, står der mange nonner oppe på øverste etage, og kigger ned, og ud gennem buerne. De har helt hvidt tøj på, og en lidt anderledes hvid hovedbeklædning på.

Ned ad trappen kommer Hildegard Af Bingen, og hun følger mig hen til dåbsfonden. Det kristne symbol fisken viser sig i Vandet.
Jesus kommer ned af trappen, han er Klædt i blåt & Gulv. Han tager min hånd, vi går op ad trappen og viser mig op i et Rum, hvor nadverbordet også står.

Henne i hjørnet står 3 skåle med 3 ting til mig;
1. Vand
2 Vindruer
3. Ring

Han tager mig i hånden, og han følger mig ned til dåbsfonden. Jeg lægges i dåbsfonden, og nonnerne kommer ned og står i cirkel omkring. Derefter…..har Vi Samleje, Jesus & jeg – og jeg hører mig sige, Ja.
Jeg lader denne oplevelse hvile lidt, men da jeg, her i det nye år, er i gang med at rydde op i min lejlighed, så finder jeg min gamle ring fra min første rigtige kæreste Henrik, da jeg er 13 år – jeg sætter den på min fingre, som symbol på den ring jeg fik af Jesus.
Mine stille kommentarer- symboler: Vand er renselse og dåb- vindruer er åndeligt føde, ringen er symbol på selve indvielsen.
Tak fordi du deler din oplevelse med mig. Det er en indvielse som er meget smukt, Vand- Renselse- vindruer- adgang til din åndelige føde ( når du er klar). Det kommer bare rolig du har tid nok du er meget ung.
( du har gået en lang lidelses vej, som ligger forud for denne oplevelse) det er smukt og har været meget stærkt.

Hildegard Von Bingen kommer fordi du kommer til at føre hendes virke videre på Jorden, blot på helt andre og nye måder og i dit helt eget tempo.
Ringen står som symbol på forlovelse/vielse, så det er så fint og rent det hele.
Jeg ønsker dig held og lykke, ikke mange forstår denne unikke smukke oplevelse men jeg ved lige hvor du er i din udvikling du skal bare altid huske at have din fysiske krop og dit liv på Jorden til at være i balance.

DU KOMMER TIL AT GØRE EN FORSKEL FOR ANDRE MENNESKER I DERES LIV. HVORNÅR: DU ER I GANG OG SENERE VIL DU MODTAGE ALLE DE INFORMATIONER DU SKAL BRUGE.
Kæmpe knus Merete Gundersen, Forfatter
Ps. Jeg kender den unge kvindes navn, hun ønsker at være anonym, men hun ønsker også at andre skal kunne genkende og måske spejle sig selv i hendes beretning.
Har du oplevet noget lignende?

PS. Samleje med Jesus- betyder at Jesus Kristus energi flyder ind i alle celler, at denne unikke energi blive en del af ens væsen, fremadrettet.
Mange oplever at Jesus går ind i deres krop eller at han flyder sammen med deres krop, eller at han går igennem deres krop.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar