Test din SIQ®- Den Spirituelle Intelligens

Alle tests er udviklet af Merete Gundersen
– ud fra hendes mangeårige undervisning i SIQ®.

Test din SIQ

På disse online tests og udskrivningsbare tests, kan du teste dine spirituelle evner på flere måder. Det kan være en stor hjælp at hente viden om hvor du står i livet med din spiritualitet.

Alle test er en vejledning og en rette snor som du kan bruge til at finde ud af hvor spirituel du, eller dit barn er.

Testene kan bruges af private, til klienter, til  elever og hvis man er behandler eller underviser i alternativ behandling.

 

Merete Gundersen som er landskendt forfatter og spirituel coach og mentor med speciale i SIQ®- Den Spirituelle Intelligens. Hun har de sidste 25 år holdt foredrag, kurser og workshop over hele landet. Gennem 12 år har Merete Gundersen drevet eget institut – Livskilden, hvor hun har coachet, undervist og vejledt såvel ledere, mellemledere, kontorpersonale, plejepersonale, ingeniører og lærere – kort sagt, et bredt udsnit af den danske befolkning til at finde ind til deres sande identitet. Enkeltpersoner vejledes ved brug af samtale og visuelcoaching. Merete Gundersen har afholdt utallige kurser i : ”Find din livsvision.”

Få tilsendt en pdf-fil med tests

Hvis du ønsker at få tilsendt en pdf-fil med en eller flere af testene, således du hvis du kan bruge dem i forbindelse med  foredrag, til kursusformål eller til dine uddannelser, kan du skrive efter dem her: send mail.