At bruge sin bevidsthed til helbredelse

At bruge sin bevidsthed til helbredelse

At bruge sin bevidsthed til helbredelse

Vi bruger hele tiden vores bevidsthed døgnet rundt er den aktiv. Vi kan vælge at være store medstyrere af hvordan vi bruger bevidstheden. Vi kan også bruge bevidstheden aktivt til healing og visualisering.

Healing er en særlig sensitiv behandlingsform som kan fortages af mange mennesker, hvis de blot indstiller sindet til at sende healing af sted. Healing handler om kærlighed, bøn, og uselvisk tankegang.

Når man arbejder med healing, er det vigtigt, at man arbejder med alle sine lyslegemer. Det er ude i lyslegemerne, man ser eventuelle sygdomme og ubalancer først. Ved at bruge krystaller, esoteriske olier, lyde eller andre energigivende remedier til at heale de forskellige lyslegemer med, vil man være med til at påvirke den fysiske krops magnetisme.

Når man genopretter energierne ude i lyslegemerne, flyder nye impulser ind til den fysiske krop, derfra flyder de videre ind i blodcellerne, hvor de begynder at genoprette balancen i blodet. Dette er meget vigtigt for at afbalancere alle former for sygdomme, ikke kun de svære så som cancer, men også for de helt almindelige små skavanker så som influenza, virus osv.

Healende kosmiske kræfter
Når vi trækker på de healende kosmiske kræfter, er det ikke kun i cellerne at balancen genoprettes, der kommer også fornyet energi til det indre mikroskopiske liv, som foregår i hele kroppen hele tiden.

Det myldrer med små mikroorganismer, som har brug for ”bestråling” oppe fra de ”højere” verdener. Det er herfra den reneste energi strømmer, denne energi beliver alle vore celler optimalt.
Healing foregår på grund af lyets iboende egenskaber og kvaliteter. Healing er lig med kærlighedens tankestrøm. når den bliver aktiv bliver den til kærlighed og visdom.

Vi er alle “de fødte healere”, fordi vi alle via lyset og vor hjerne kan sende tanker og tankestrømme, billeder og billedstrømme af sted. De bevæger sig som en salgs radiobølger, til den sensitive modtager, der måske bor flere hundrede kilometer fra, hvor healeren opholder sig.

Vi kan også sende billedstrømme mod vore egne indre organer for at afhjælpe sygdomme og ubalancer. Det kaldes “selvhealing.” Man kan også sende billedstrømme af sted når man fjernhealer eller når man laver healing ved fysisk berøring.
Når healing og visualisering går hånd i hånd, opnår man størst virkning. Dette gælder, hvad enten man healer andre, eller man laver selvhealing. Grænserne for, hvad vi kan heale ligger i troen på, hvorvidt vi har en indflydelse på vores eget liv. Så hvis troen er stræk, og der sendes tankestrømme og billedstrømme ind i kroppen, udretter de underværker på den fysiske biologiske krop, og det indvirker tillige på den psykiske sundhed.
Når menneskers “bagtanker” er deres oprigtige omsorg for næsten, virker healing altid. Både som fjernhealing og som healing på fysiske personer. Derfor er alle mennesker i stand til at heale.

Menneskers ”bagtanker” er de tanker der oprindelig er i balance med guds tankstrøm. De oprindelige tankestrømme danner guds lysets spektrallinier og danner tillige fraktale mønstre i universet. Disse ”bagtanker og fraktale mønstre er noget hjernen respondere på hele tiden, De aktiveres af og i lyset og er indkodet i vores DNA.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar