Den kosmiske navlestreng- sølvtråden- lyskanalen- energikanalen

Den kosmiske navlestreng

Den kosmiske navlestreng- sølvtråden- lyskanalen- energikanalen

Vores kosmiske navlestreng er den forbindelse vi har fra den fysiske krop til den æteriske krop altså til vores åndelige/spirituelle legemer der er forbundet til vores hjerte og som går fra åndens plan i universet. Ånden er en nedtransformeret energi selve åndens energi lever eksisterer som et ikke afkodet lys i universt, vores sjæl er forbunden med vores ånd. er forbunden med. Det er herigennem vi modtager vores åndelige livskraft.
Set fra Jorden udgår den fra hjertet op igennem det tredje $øje op igennem hjernen. og ud i auraens mange lys-lag og vores lyskroppe rundt om kroppen. Den går videre op og er forbunden med vores højeres selv vore sjæl Igennem denne kosmiske navlestreng er vi også forbunden til vores ånde.
Det hedder: Hjerte, det tredje øje, hjerne de særlige spirituelle punkter penialkirtlen, videre op til sjælens plan helt op til åndens plan.

Det er i denne lyskanal vi rejser tilbage når vi forlader jorden og denne kanal af lys trækker sig sammen og flyder til sidst sammen med åndens lys tilbage til Guddommen hvor vi sammensmelter med Guddommens lys, hvorfor lyskanalen i sin tid udgik da vi fødes som åndsvæsner på Jorden.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar