Dit perfekte JEG

Dit Perfekte Jeg

Dit Perfekte Jeg

Afslapning
Du starter med at afslappe kroppen fra fødderne og op igennem resten af kroppen. Rens og styrk de indre organer på vej op – mave, tarm, bugspytkirtel, lever osv.. til optimal sundhed og styrke, derved optimerer du forbrændingen. Derefter kommer du til mellemgulvet, her forestiller du dig en gylden sol, der varmer og healer. Derfra videre til hjertet, her forestiller du dig en blomst der springer ud. Derfra videre til halsen og ansigtet.

Du er nu helt afslappet og kan vandre derhen, hvor du føler, det er rigtigst for dig. Det kan være det guddommelige rige, det kan være et smukt tempel, det kan være et smukt sted, du kender i naturen, der er ingen grænser. Det er altid godt at gå opad nogle trapper eller andet, der fører mod himlen.

Tempel for forandring
Så guides du til dit indre slanketempel, eller hvad det nu skal hedde. Derinde er der et spejl, og her ser du dig selv, som du ser ud lige nu. Dernæst ser du en anden person, som også er dig; men som lige netop er den udgave af dig og med de egenskaber, du allerhelst vil besidde. Når du kan se denne nye udgave af dig selv for dit indre blik, forestiller du dig, at dit ”perfekte” jeg smelter sammen med udgaven, du først så. Nu mærker du, hvordan dit egentlige dig med alle de fine egenskaber smelter sammen med dig og bliver DIG.

Du mærker glæde og velvære og du får lyst til at danse omkring i rummet og måske får du lyst til at sige noget.

Dernæst går du blot tilbage til nuet, åbner øjnene og er tilbage med visheden om, at du indeholder den slanke udgave af dit jeg, og at den vil arbejde videre i dig.
Denne spejløvelse kan bruges til mange visualiseringer, hvis du f.eks. har for lavt selvværd, så kan du se sig selv i spejlet med det lave selvværd, og dernæst ser du en anden person, som også er dig selv; den anden side af dig selv, kunne man sige, har et stort selvværd, og så får du den side af dig selv med den store selvtillid og det store selvværd til at smelte sammen med den side af dig, som har lavt selvværd, og så mærker du, hvad du nu føler af glæde og velvære. Og den følelse har du nu med tilbage, når du igen åbner øjnene.

Under spejløvelsen kan du rette op en række ubalancer f.eks. ved at bevæge dig:

  • Fra usund levevis til sund levevis, at se sig selv række ud og spise alt det sunde mad
  • Fra tab af livsmod til at genvinde livsmod
  • Fra sorg til glæde
  • Fra at være ude af madkontrol, til at have kontrol over, hvad du spiser
  • Lavt selvværd, til at se sig selv med stort selvtillid
  • Frygt, angst og uro, til at se sig selv med styrke mod og balance
  • Fra uro til ro osv…

Du kan selv fortsætte rækken af uforløste ting inden i dig, ALT kan omformes.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar