En magisk Krystalmeditation ved fuldmånen

En magisk Krystalmeditation

En magisk Krystalmeditation ved fuldmånen

Det er en meget kold, regnvåd, tåget og diset søndag aften den 24. januar 2016 i København. Jeg er kørt ind til en fuldmånemeditation i Lorelei’s Concert Hall, Vesterbrogade i Kbh., den smukke koncertsal ejes af Majken Matzau. Den er beliggende i hendes meget smukke hjem.

Vi står alle udenfor fløjdørene til salen og venter som forventningsfulde børn, lige inde dørene skal åbnes. Allerede her i vores venteposition kan vi alle mærke den stærke energiindstrømning, som er opstået af en særlig kraftig energi i rummet, og vi er alle påvirket, og vi venter spændt.

Det er Majken, som er psykolog, der spiller på de mange krystalsyngeskåle, og hun er akkompagneret af den smukt spillende musiker, der denne aften spiller på guitar, David Rosenkilde. Det er også Majken, der skal lede krystalmeditationerne. Dem er der flere af i aftens forløb.

Præcis kl. 20 åbnes dørene, og man taber næsten vejret af den særlige duft af røgelse, der strømmer os i møde, og af lyset – alle de kongelige stager med stearinlys, der sammen med krystallysekronerne og det meget højtidelige, nærmest kirke lignende, rum betager sindet. Det både betager og overtager den stress, man kunne have i cellerne før ankomsten.

Vi er 70 mennesker samlet, og vi sætter os alle roligt ned, og roen sænker sig. Majken er klar til at tage imod os, og hun beretter om de mange krystalsyngeskåle, 24 i alt, som står på bordet imellem Majken og os. Majken fortæller løbende igennem aftenen om disse smukke skåle, dette i sig selv er en åbenbaring i indsigt. Man mærker at Majken ”elsker” sine skåle, og man mærker, at nok arbejder hun intuitivt med skålene, men det både mærkes og høres at hendes kendskab til musik er stor.

Efter den indledende lille tale, bliver vi alle renset i vores chakraer for alle de urenheder, vi måtte komme med. Det er smukke klare toner, der strømmer ind i hvert et chakra på hele kroppen, man mærker der sker en sagte rislen i kroppen ud for hvert et chakra. En salig ro og fred indfinder sig i krop og sind.

Nogle af de smukkeste sekvenser er, når krystalskålenes musik smelter sammen med guitarens høje toner, derved fremkommer der en lyd, som vibrerer helt fantastisk, og som gør at luften i hele rummet citre. Denne lyd trænger ind overalt i kroppen, og man mærker dens gavnlige virkning.

Hen over aftenen foregår der nu en vekselvirkning imellem koncerten med syngeskålene, Majkens smukke klare stemme med informationer til os alle om skålene, og om hvad vi kan forvente at opnå og så guitarens smukke klange.

Nu kommer vi til aftenens højdepunkt, som Majken havde introduceret os for allerede i sit oplæg til aftenens forløb. Majken ville guide en meditation, som skulle føre os alle ind i fuldmånens gyldne smukke skær og med hver vores bevidsthed søge mod universets storhed, for der at modtage information for hvert vores liv og livsforløb her i det kommende år 2016. Fuldmånens energi skulle trækkes ned på Jorden, samtidig med at vi rejser i vores bevidsthed ind i den lyssøjle, som Majken sørgede for blev skabt, for at vi kunne komme langt væk, ind og ud, og møde os selv som virkelige kosmiske væsner, hvor vi kunne modtage information.

Det er i denne nylig skabte lyssøjle, vi alle bliver forbundet med vores højeste potentiale, lyset der strømmer mod vores hjerter hjælper os med at finde ro, fred, og når vi kommer i ro og fred, bliver vores hjerne i stand til at trække nyt ind, og vi vil modtage ny idérigdom. Ny inspiration, nyt mentalt overskud, og det påvirker os positivt i vores hverdag. Man kan også i dette smukke lys møde sorg og bekymring, men i dette lys i dit eget indre smelter sorger og bekymringer, og måske ses de nu i et andet lys. Derfor er fuldmånemeditationer så kraftfulde for sindet.

Også jeg påvirkes denne aften, og i dagene derefter har jeg bevaret roen og freden, og en masse ny inspiration er opstået i min hverdag.

Majkens klare blide rene stemme fortsætter med at lede os videre, vores bevidsthed bliver nu ledt ud af rummet ud i kosmos, jeg bliver let som en fjer og kan ikke længere mærke min krop på sædet, hvor jeg sidder. Jeg flyder ind i Majkens stemme og følger alle anvisninger. På et tidspunkt ligger jeg i universets skabelse, i universets vugge, hvor jeg blidt vugges, og jeg mærker alkærlighedens vingesus og føler, at det er dette, jeg skal tage med mig, når min bevidsthed igen lander i min fysiske krop.

Bevidsthedens klarhed stiger, og jeg ledes længere ud. Nu ser jeg fuldmånen som en lysende kæmpe kugle, jeg ser den stige op og blive større og større og større, en ildkugle af varme og intensitet, som jeg nu kan mærke. En kærlighed der er som om lyset fra fuldmånen glider ind i min bevidsthed og oplyser alt og trænger alt mørke i baggrunden.

Nu ser jeg, at der fra koncertsalens loft er dannet en kæmpe lyssøjle, den er nærmest som en bred boulevard den fører mig direkte lige ind i centrum af månen. Søjlen har samme lysstyrke som månen. Min bevidsthed fortæller mig, at denne lyssøjle nu er skabt for denne koncertsal, og at den altid vil være åben, når der er koncert eller undervisning på stedet. Den vil ikke altid være lige intens. Jeg glider op og ned af denne lyskanal, jeg fornemmer, hvor let det er at rejse i den. Nu leder lyssøjlen os videre ud i universet.

Vi ledes længere ud og op i universets til den store stad, Visdommens stad, hvor vi alle møder de 12 vise mestre. De vise mestre sidder ved et bord og byder os velkommen, en af dem går mig i møde. Jeg blev nu bedt om at sætte mig ned ved bordet. Jeg blev rost for mit virke i mit liv, men jeg fik også vist, at der var mere, jeg skulle virke med. Jeg blev på kærligste vis vejledt og guidet til året, der nu kommer. Det hele var enkelt, smukt og let. Man kunne også vælge at spørge mestrene om noget, det valg tog jeg ikke. Men hvis jeg havde gjort, kunne jeg modtage en helt klar besked til mit liv.

Nu ledes vi af Majken til at sige farvel og på gensyn til de vise mestre. Jeg er ikke sikker på, at Majken guidede os til at sige farvel, jeg sagde dog på gensyn, det gjorde jeg fordi, jeg ikke havde lyst til at forlade dette lysende sted af kærlighed og velvære.

Nu rejste jeg/vi tilbage i vores bevidsthed, ned i fuldmånens gyldne ildskær langsom ned i bevidstheden, og vi smeltede sammen med vores dagsbevidste jeg i sædet, hvor vi sad i den smukke sal. Modvilligt åbnede jeg øjnene. Jeg sad smilende og lykkelig i hele sindet, alle sorger var som blæst væk af fuldmånens lys, af Majkens stemme, af lyden og tonerne fra syngeskålene, af guitarens smukke klange. En magisk aften.

Jeg kunne mærke hele rummet sitre, energien var enorm. Alle var påvirket og ”høje”. Den dygtige psykolog sørgede nu for, at vi alle fik jordforbindelse, for som hun sagde: “Vi skulle nødigt gå ned på gaden og blive kørt over, fordi vi ikke var nærværende nok”. Vi sang nogle mantraer eller chandede – kaldes det også, og så kom jeg tilbage til min krop, fordi jeg nu skulle bruge hjernens kapacitet på en anden måde.

Dette var min magiske oplevelse, andre kan have haft nogle helt andre, men alle er vi påvirket, hjulpet og højnet i vores bevidsthed denne smukke aften i det indre København. Da jeg går derfra er et nyt lys tændt i mit indre, og nu gør det ikke noget, at vejret er regnfuldt, tåget og koldt for mit hjerte danser, og jeg ved nu, at jeg er klar til at tage hul på et helt nyt 2016, og at jeg til denne fuldmånemeditation modtog så mange fine impulser, så mit hjerte nu danser af glæde.

Tak til Majken Matzau og David Rosenkilde for en aften ud over det sædvanlige. Der er ikke mange meditationsformer, der er mere kraftfulde end en fuldmånemeditation.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar