Energiindstrømning i rygmarvskanalen

Energiindstrømning

Energiindstrømning i rygmarvskanalen

Rygmarven udgør sammen med hjernen det centrale nervesystem. Rygmarven er et langt hult rør af nerveceller, der fører til og fra hjernen. 31 par spinalnerver forlader røret undervejs og har forbindelse til hver deres del af kroppen. I rygmarvens indre hulrum, kaldet rygmarvskanalen er der cerebrospinalvæske.
Kundalinienergien flyder igennem rygmarvskanalen. Kundalinienergien består af lysets flow fra sjæl og ånd og fra det kollektive ubevidste. Der findes et hulrum i rygmarvskanalen og i dette hulrum, operer lyset i mennesket.

Når vi kigger ud i kosmos, ser vi det store univers, hvori alle stjerner, sole og måner og galakser findes. Almindeligvis forestiller vi os, at rummet mellem stjernerne er tomt (det store tomrum), men rummet er ikke tomt, der er en livlig aktivitet af skabelse i dette rum.

På samme måde forholder det sig med det tomme rum i rygmarvskanalen. Igennem den flyder der lys og energi af forskellig styrke. Man kan sige, at i dette hulrum opererer lyset, at det er i denne energi, og via dette lys, at vi er forbunden med kosmos. Det er her vores bevidsthed har sit sæde i den menneskelige krop. Din bevidsthed har i denne inkarnation sæde i denne fysiske krop. Du er ganske enkelt smeltet sammen med kosmos via lysenergistrukturen i din rygmarv. Rygmarven og hermed bevidstheden er forbunden med hjernen og hjernestammen.

Energi og lys kommer ind i rygmarven fra hjernen ”og går ud samme vej,” og der strømmer også energi og lys ind i rygraden via rodchakret. Energien til rodshakret kommer fra oven men også fra Jordens indre. Energien cirkulerer i spiralbevægelser i et tovejssystem inde i rygmarven. Energien, der strømmer igennem rygraden videre op i hjernen, sætter neuronaktivitet i gang. I denne lysenergi i det ”tomme rum” eller i dit hulrum i ryggen er du altså som kanal forbunden med i din hjerne, men også med din sjæl/ånd og med hele kosmos på en og samme tid.

Via lyset som indstrømmende faktor og udstrømmende faktor er vi i livet på denne planet forbundet med hele universet, og tillige med alt andet bevidsthedsliv som findes i universet.
Lyset kan være et koldt lys eller et varmt lys. Når man er under psykospirituel udvikling, er dette lys under konstant forandring. Nogle gange kan det føles varmt andre gange koldt. De bevidstheder, der findes og lever og agerer i universet i det kollektive ubevidste, består af lys i flere dimensioner eller frekvenser. Når ånden i os vækkes til live, vil der komme en forstærket lysenergi, som sendes mod os fra sjælens og åndens plan.

Når lysenergien fra sjælens og åndens plan går ned i hjernen og ind i kroppen, da påvirkes hele nervesystemet, alle nerver, der ligger rundt om rygraden, bliver påvirket i meget høj grad. Det kan føles som varme, det kan mærkes, som har man et hulrum. Hulrummet kan føles meget varmt alt efter hvilken lysenergi, der bevæger sig ind i kroppen. I nogle tilfælde kan det mærkes, som om der træder en anden person ind i kroppen. Nogle har beskrevet dette, som at de følte Gud, eller at Jesus blev en del af deres krop. Atter andre får disse energier ført ind i hjernen ned igennem kroppen, når de skriver, eller når de er kreative.

Når energien, som en sund energi flyder ind i mennesket, mærkes det ofte som en stille sitren i hjernen, som at der sendes en meget svag elektrisk strøm til forskellige centrer i hjernen. Denne svage elektriske strøm sætter gang i neuron aktiviteten i hjernen, som så sætter gang i det hormonale system i kroppen, og det kan føles som at blodet opvarmes, man bliver varm i hele kroppen og kærlig stemt i sindet. Man kan også føle det som om det kribler op og ned langs rygraden, og til tider kan man også mærke en svag sitren i hele kroppen, dette sker når alle ens celler er med i en højnelse proces af krop sind og ånd.

Når energien arbejde afbalanceret i mennesket via vor tænkning, via vore ønsker, drømme og behov, da er vi under sund psykospirituel udvikling, uden at der er smerter forbunden med det. Under den psykospirituelle udvikling da renses alle vores chakra op, de bliver forfinet. Under disse udrensningsprocesser, som både er af fysik/biologisk, psykofysisk og psykospirituel karakter, kan der forekomme flere former for ubalancer. At arbejde med og ikke forcere sin proces giver altid en håndterbar fredfyldt og kærlig udvikling som altid vil være vedvarende som en sund udvikling.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar