Mine sunde og usunde tanker

Mine sunde og usunde tanker

Mine sunde og usunde tanker

Tænker meget over om jeg har en lidt eller meget udbredt “hjernevirus” , i forhold til usunde tanker- er kommet frem til at jeg er medium “angrebet” , Har du tænkt over hvad du er?

Vi lever alle sammen et helt almindeligt liv nemlig vores liv. Vi lever alle ud fra det vores bevidsthed indeholder. Også de kendte, de berømte, de lykkelige , de ulykkelige de vrede, de glade m.m. Hvis vi gerne vi forandre os selv og verden, skal vi forandre den måde vi tænker på. af Merete Gundersen, Forfatter

ALT hvad vi tænker, føler, siger, hører, ser, smager og oplever i øvrigt, består af energier. Også alle farver og former har den samme indvirkning på os og på æter stoffet.
Alt vi skaber består af energier, det være sig smykker, bygninger, tekster, billeder, kunst i det hele taget, tv- udsendelser, film, radio, Stjerner måner, sole, vejr, vind m.m. består af atomer og derved af energier.

Energier som alt sammen udstråler et elektromagnetisk felt. Denne energi er den samlede energi struktur som findes i æter stoffet ( luften).

Derfor er vi som mennesker med skabere af vores verden, og vi har alle medansvar for vores verden i en meget større skala end vi går og regner med.
Vi skaber alle i tanker, ord tale men også i alt det vi udfører i livet er du musikker fylder du æter stoffet( luften) med lyd( lydenergi) som opfanges af andre, er du billedkunster sender du farvernes energi men også din egen energi ud i verden. Er du smykke kunstner er der ilagt energi i hvert smykke, er du forfatter stråler energien ud fra hver ord du har skrevet og rammer det menneske der læser ordene. Ord er levende stof, der er mest energi i det talte ord, og lidt mindre i det skrevne.

Hele denne mase af energi skaber fraktale mønster i luften som opfanges af vores hjerner.
Så kærer venner og med skabere, Det vi udlever og sender ud er en vigtigt brik for Verdens tilstand.
Kunst er her en meget stor faktor både skulptur, billede og musisk kunst, de rammer dybt og varigt ind i menneskers liv.

DAGEN I DAG ER MIN REFLEKTIVE DAG- JEG SÆTTER LYS PÅ TANKERNE DER KOMMER
Med kærlighed og tolerance skal alle venskaber bygges.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar