Spejlneuroner og den spirituelle intelligens

Spejlneuroner og SIQ

Spejlneuroner og den spirituelle intelligens

Spejlneuroner og den sjette sans
Jeg forudser, at spejlneuronerne vil få samme betydning for psykologien som DNA fik for biologien..” Citat af den amerikanske forsker og professor i psykologi V.S. Ramachandran. Spejlneuroner er ansvarlige for, at vi ofte uden at vide det efterligner andres adfærd. Når andre mennesker gør en bevægelse, lyser et bestemt center op i deres hjerne. Straks lyser det samme center i vores hjerne op, som om det var os selv, der havde gjort bevægelsen.

Man behøver ikke at se andre gøre en bevægelse for at opfange den i sin hjerne, det er nok, at man læser om bevægelsen, da aktiveres centret også i vores hjerne. Det kan betyde, at jeg kan læse dine tanker, hvis jeg er i stand til at mærke, hvad det er, der sker i din krop, når du laver en bestemt bevægelse, – men det betyder også, at jeg kan aflæse en del af dine tanker via mit følelsesliv.

Hvis en anden person tænker på en given ting, lyser et bestemt punkt i deres hjerne op. Hvis jeg står overfor den person, eller hvis jeg blot taler med personen i telefonen, lyser det samme center i min hjerne nu op. Jeg er derved påvirket af hvad den anden person tænker og føler. Dette peger i retning af at en del af det vi kalder den 6. sans kan bevises via den menneskelige hjerne og dens spejlneuroner.

Spejlneuroner og den åndelige verden
Hypotese
Åndelige væsner, som også findes i kosmos, og som telepatisk kan sende besked til os via lys, det lys deres tanker indeholder, kan under meditation få et ganske bestemt punkt i min hjerne til at lyse, og jeg er nu påvirket af den åndelige kraft, eller de åndelige tanker, der findes i kosmos. Via denne proces er jeg nu påvirket af åndelige kræfter, som jeg nu også kan føle i mit følelsesregister. Det er denne nye indsigt fra meditationen, jeg tage med mig ud i dagligdagen som nye erkendelser.

Når vi mediterer, kan vi også bruge vores spejlneuroner. Da tankestrømme fra det kollektive ubevidste under meditation også kan nå vores hjerner, kan de ”tankestrømme” fra kosmos, som udgår fra anden intelligens, som lever og er i kosmos, også aktivere vores spejlneuroner. Derved kan vi være i stand til at nytænke og modtage ny inspiration og information fra sjæl /ånd, åndelige hjælpere, ja fra det Guddommelige og hele det kollektive. Samme frekvens tiltrækker sammen frekvens af lys. Lige tiltrækker altid lige. Spejlneuron effekten kan være det fænomen, der kan være med til, at vi kan ”modtage” ” åndelige oplevelser”.

Hvis man ønsker yderligere info, kan det anbefales at læse:
Loven for tiltrækning – Den vigtigste lov i universet af Else Byskov.
Lyset og Mennesket af Torben Skettrup, phd i fysik

Læs også artikel: Tanker er af natur elektriske og magnetiske.

 

Spejlneuronernes eksistens blev opdaget i 1996 af Giacomo Rizzolatti og Vittorio Gallese fra Universitetet i Parma i Italien. Opdagelsen blev offentliggjort i 1996 i tidsskriftet ”Brain”. (Reference: Gallese, V., Fadiga, L., Fogassi, L. & Rizzolatti, G., (1996). Action recognition in the premotor cortex. Brain, 119, 593-609.)

Kommentar ( 1 )

  • Men hvem kan så bruge hypnose? Det er umuligt at sige på forhånd, det er noget man bare skal prøve også kan man se om det virker, og det gælder både for flyskræk og rygestop, prøv det og se resultatet, det eneste som koster dig er en smule kroner og tid

Skriv en kommentar