Visualisering for at få modet til forandring i livet

Visualisering for at få modet til forandring i livet

Visualisering for at få modet til forandring i livet

Stille meditativ musik skal fylde rummet, for at det kan være med til at skabe forandringerne i dit liv lige nu. Ro og stilhed er en selvfølge i denne smukke proces.

Når roen i kroppen er opnået, forstiller du dig, at du tager på en lille kosmisk rejse hjem til dig selv, for at opnå en indre dialog, som vil berige og dig og give dig overblik over dit liv lige nu.

Til de smukke toner forlader din bevidsthed nu stedet, hvor du opholder dig, og for dit indre blik ser du nu en smuk lyskanal åbne sig. Kanalen kan have mange farver, og selve lyskanalen kan være formet af en meget klar lys spiralenergi, så det kan føles, som du bliver slynget ud imod det store univers.

For dit indre blik ser du for enden af lyskanalen en fjern stjerne eller planet tone frem. Planeten er smuk med skønne omgivelser, former og farver, og måske befolket af smukke fredelige dyr. Din bevidsthed styrer nu mod den stjerne eller planet, som du føler dig mest tiltrukken af. Da du lander på planeten, ser du det smukkeste gyldne tempel, – det kan have mange former og farver. Roligt vandrer du nu mod dette smukke tempel. Dørene til templet er allerede åbne, da du ankommer, og en person af overjordisk skønhed tager imod dig.

Du bliver nu ledt ind i templet, som er dit eget indre tempel, det er her DIN evige visdom befinder sig, det er her, at du kan modtage og få al den vejledning, du har brug for til dit liv på Jorden. Herinde vil du være omgivet af kærlige guddommelige hjælpere, som altid vil vejlede dig, når du kommer på besøg.

Du forestiller dig, at du går frem til et alter, – her knæler du ned, – foran dig står en person, som vil vejlede dig, og du spørger nu, hvilken forandring der er mest hensigtsmæssige for dig lige nu i dit liv. Du vil nu modtage dit svar.
Dernæst spørger du: ”Hvad er det jeg skal tage handling på lige nu, hvis jeg gerne vil gøre det bedste for mig selv og mine omgivelser?” Du modtager nu roligt et svar på dit spørgsmål. Tag roligt imod det, der kommer til dig, også selv om du ikke helt forstår, hvad det betyder.

Du takker for dine svar. Du bliver nu ledt frem til et stort ovalt bord, hvor der sidder nogle personer rundt om bordet, disse personer er også vejledere for dig, og dem kan du spørge til råds, hvis der er noget i dine svar, du ikke helt forstår. Du kan f.eks. spørge. ”Hvad skal jeg foretage mig i morgen, for at komme tættere på mine nye forandringer?” Det bedste er, at disse spørgsmål kommer helt inde fra dig selv, det vil give den største udvikling og det største mod til forandring.

Når du har modtaget de svar, du søger, takker du for hjælpen, du har modtaget i dit eget indre smukke tempel.
Du kan nu igen tænke på at forlade dit indre tempel, og langsom begynder din bevidsthed igen at bevæge sig imod Jorden og tilbage til den plet, din fysiske krop opholder sig på lige nu. Roligt begynder du atter at være nærværende i rummet, hvor du opholder dig, og du kan nu igen åbne dine øjne i vished om, at du her – i dit eget smukke indre tempel – har modtaget den mest unikke vejledning til din videre vækst i livet. En vejledning som ingen clairvoyant, håndlæser eller anden terapeut kunne have givet dig.

Det vil nu være godt at skrive det hele ned, så du kan huske det og arbejde videre med det i den kommende tid. En sådan meditativ tilstand og en sådan visualisering vil altid gavne og hjælpe sjælens vækst.

Livet og livets forandringer kan nogle gange være så svære at håndtere, at en terapeut altid vil gavne, men vi kan alle meget selv, hvis vi har modet til at kaste os ud i forandring og forvandling.

Held og lykke med din forandring og forvandling for at gavne dig og dine omgivelsers liv.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar